Sunday Smoothie: Mango Banaan Smoothie

Mango banaan smoothie voor Sunday Smoothie

Mango banana smoothie on Sunday Smoothie

Zondag is een heerlijke dag om Smoothies the maken en te drinken. Ik ben zelf niet zo’n fruiteter. Het is niet dat ik niet van fruit houd, maar ik vergeet vaak simpelweg om een laat staan twee stukken fruit te eten. En ik koop ook gewoon fruit in de supermarkt. M. is gek op fruit, en ook Larsman lijkt voorlopig de genen van zijn vader te hebben.

Echt zo schattig, als we maar een Mango in huis hebben, dan loopt hij er heel de tijd naar toe en zegt heel grappig Mango (hij is pas 2, dus het is nog een beetje een moeilijk woord voor hem). Het liefst wil hij de Mango meteen opeten-;).
Voor mij is het dus goed om Smoothies of fruitshakes te maken. Ze zijn gezond, met veel vitamines en ook nog eens heel lekker. Door Cakes and Pumps dwing ik mezelf dus ook een beetje om wat meer tijd te nemen voor gezond eten en dat gezonde eten wil ik natuurlijk graag met jullie delen, hieronder dus het recept van deze heerlijke mango banaan Smoothie.

Vandaag is het luie zondag en vrienden-bezoek zondag, dus ik ga het lekker kort houden en geef jullie hieronder het recept van de mango banaan smoothie.

Enjoy your Sunday!

Edit: deze post is van mijn oude blog Photos for foodies. Met deze Blog ben ik gestopt, maar ik vond het zonde om de receptjes verloren te laten, daarom heb ik de posten naar Cakes and Pumps gekopieerd. De post is in 2015 door mij geschreven.

Het Recept:

Sunday Smoothie: Mango Banaan Smoothie

Mango-Banaan Smoothie, heerlijk als ontbijt maar ook als tussendoortje
Course Smoothie
Prep Time 15 minuten
Total Time 15 minuten
Servings 1
Author Cakes and Pumps

Ingredients

  • 1 Banaan
  • 1 rijpe Mango
  • 100 gr biologische Yoghurt
  • 125 ml Mango-sinaasappelsap

Instructions

  1. Mix alle ingrediënten in een blender.
  2. Schenk de mix in een glas of een Mason jar.
  3. De smoothie is klaar. Heerlijk als ontbijt of als tussendoortje

 

Mijn Social Media

Mijn andere Blog en websites

Goodlives Interior Blog

Cottonandcandles Hobbyshop

 liefs Claudia

KleinlogoCakesandpumps

(Visited 514 times, 1 visits today)

Leave a Comment

%d bloggers like this: