Sunday Smoothie: Banaan Ananas

ananas banaan smoothie

ananas banaan smoothie

Ik heb inmiddels al een heleboel Smoothies geproefd de laatste paar weken, maar het heeft helaas niet voorkomen dat ik behoorlijk verkouden ben geworden.
Natuurlijk niet zo gek. Fruit kan er voor zorgen dat je gezond blijft, maar het is geen wondermiddel.
Maar ik vind Smoothies wel heel erg lekker, dus ik ga definitief door met de Sunday Smoothie serie.
Deze keer hebben we een Banaan Ananas Smoothie getest. Deze Smoothie is echt super simpel om te maken.

pineapple

Als je Smoothies wil maken, dan is het meest belangrijke gereedschap de blender. Ik heb een hele simpele, die maar 1 ding kan en dat is mixen. Wel op twee verschillende snelheden, maar ik merk niet echt veel verschil tussen de twee standen.
Het belangrijkste met blenders is dat je van tevoren even goed bedenkt wat je er mee wil gaan doen. Ik heb dat niet gedaan, ik wilde gewoon een mooie die leuk in mijn keuken zou staan šŸ˜‰ haha inmiddels is hij zeker 13 jaar oud, maar gelukkig kan hij alles wat ik van een blender verwacht, zoals ijs crushen en bevroren fruit mixen.
Als je ijsklontjes wil crushen, dan heb je er wel eentje nodig die behoorlijk krachtig is. En dat geldt eigenlijk ook als je bevroren fruit wilt blenderen (euh is dit een woord? Na ja je snapt wel wat ik bedoel;-)).
Dus ja een heavy duty blender heb je dus zeker nodig met Smoothies.
En het leuke is je kunt hem dan ook meteen voor de Cocktail FridayĀ  gebruiken!

pineapple banana smoothie

 

Het recept:

Sunday Smoothie: Banaan Ananas

Voor deze Sunday Smoothie heb ik gekozen voor een Banaan Ananas smoothie. De smoothie wordt gemaakt met banaan, ananas sap, limoensap en sinaasappelsap
Course Smoothie
Servings 2
Author Cakes and Pumps

Ingredients

  • 2,5 dl Ananas sap
  • 2 Bananen
  • 1 dl Sinaasappel sap
  • Limoensap flinke scheut
  • 4 ijsblokjes

Instructions

  1. Maak de Bananen schoon en snijd ze in stukken.
  2. Pureer de stukjes banaan, samen met het ananas sap, de ijsblokjes, het limoen sap en het sinaasappelsap in de blender.
  3. Doe de mix in een glas en schuif een stukje ananas over de rand van het glas.
  4. De Banaan Ananas Smoothie is klaar!

 

Mijn Social Media

Mijn andere Blog en websites

Goodlives Interior Blog

Cottonandcandles Hobbyshop

Ā liefs Claudia

KleinlogoCakesandpumps

(Visited 733 times, 1 visits today)

EĆ©n gedachte over “Sunday Smoothie: Banaan Ananas”

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: