Groeten en Fruit – Asis Fruitswagen Curacao

Groeten en fruit, Curacao - fruittentje in een zeecontainerIG

Groeten en fruit, Curacao - fruittentje in een zeecontainer
Het is alweer even geleden dat ik een Blogpost gemaakt heb over Curacao, terwijl ik nog best een aantal dingen heb die we gedaan hebben of waar we gegeten hebben die ik graag met jullie wil delen. Tijd dus om maar weer eens een paar Blogpostjes te schrijven.
Elke dag reden we op de weg terug naar ons appartementje bij Jan Thiel baai, langs een grappig groente en fruittentje, waarop stond Groeten en Fruit. We wisten niet zo goed of je er nu alleen maar groente en fruit kon kopen of ook wat kon drinken. Maar we zagen wel elke dag mensen in het stalletjes staan.

Groeten en Fruit Curacao - de fruitstal
Op een van onze laatste dagen wilde ik toch wel eens een kijkje nemen, was het tentje dicht. Op dat moment was net een paar dagen de groente en fruit crisis met Venezuela begonnen, dus overal op het eiland was een tekort. We baalden ontzettend.
Maar de volgende dag hadden we meer geluk, het tentje was open. Meteen op de rem en gaan kijken;-)
Bleek dat je er verse smoothies maar ook heerlijk verse kokosnoten sap kon drinken. De kokosnoot wordt vers opengesneden, rietje erin en drinken maar.
Groeten en Fruit, Curacao - heerlijke cocosdrank
Maar op het menu stond ook kokos ijs. Dat wilde ik wel eens uitproberen. In een schoongemaakte kokosnoot kreeg ik mijn kokosijs opgediend.
Nou echt een aanrader, lang geleden dat ik zulk lekker kokosijs op heb. De Larsman vond er echt niets aan, dus Martin kon de rest opeten. Maar die was ook helemaal enthousiast.
Groeten en Fruit Curacao - nog lekkerder cocosijs

Groeten en Fruit Curacao - de eigenaar Asis
Het tentje met de grappige naam Groeten en fruit het Asis fruitwagen en wordt gerund door de Venezuelaan Guzman.
Naast het fruitstalletje, wat eigenlijk een omgebouwde zeecontainer is, heeft Guzman van pallets zitjes gemaakt. De paarse zitjes zijn niet te missen als je op de Caraccasbaai langs het stalletje rijdt.
Groeten en Fruit Curacao - paarse palletbankjes
Groeten en Fruit Curacao - de fruitstal vanuit de tafeltjes bekeken
Dus ben je in de buurt, ga zeker even een kokosijsje eten, of een heerlijke smoothie drinken als je niet van kokos houdt en wacht niet tot het einde van de vakantie zoals wij. Laat je me weten wat je ervan vond?

 liefs Claudia

KleinlogoCakesandpumps

Social Media

Mijn andere Blog en websites

Goodlives Interior Blog

Cottonandcandles Hobbyshop

(Visited 2.341 times, 1 visits today)

Leave a Comment

%d bloggers like this: