Five Pictures: Pasen

easter eggs

Pasen

Voor deze nieuwe serie heb ik vijf foto’s gemaakt met als onderwerp Pasen. De eerste foto die je hierboven ziet, is gemaakt van kleine kwarteleitjes. Het koste me veel meer tijd om deze foto te maken, dan ik van tevoren ingeschat had. Maar ik heb wel weer wat met photoshop kunnen oefenen, dus dat was leuk! En ik ben erg blij met het resultaat!

De eitjes op de volgende foto heb ik gekocht bij de Hema. De instructie zei dat ik de topjes van de eitjes eraf kon krijgen door met een lepeltje tegen het topje te slaan. haha not, ik had beter een bijl kunnen gebruiken, zo moeilijk als het topje eraf ging. Maar het is uiteindelijk gelukt. Nu ongeveer een maandje wachten of er ook een plantje uit de paaseitjes komt groeien.

easter eggs

In mijn woonkamer heb ik deze leuke Marrokaanse schaal staan. Die schaal heb ik al zeker tien jaar, maar ik ben hem pas afgelopen zomer gaan gebruiken. Het is een superleuke schaal om allerlei kleine dingetjes op te zetten, samen vormen ze dan een groter geheel. Vorige week aangepast voor pasen.

20150401Paasschaal

De laatste twee foto’s zijn gewoon foto’s met leuke kleine eitjes, in paas stijl.

eggs on wood

Easter eggs

Iedereen fijne paashazen!

Mijn Social Media

Mijn andere Blog en websites

Goodlives Interior Blog

Cottonandcandles Hobbyshop

 liefs Claudia

KleinlogoCakesandpumps

(Visited 219 times, 1 visits today)

Leave a Comment

%d bloggers like this: