Cocktail Friday: Hugo Cocktail

Hugo Cocktail with Martini, recipe on cakesandpumps.com

Hugo Cocktail with Martini, recipe on cakesandpumps.com

Yoehoe, het is weekend. Tijd voor de eerste cocktail die ik verhuis van Photos for Foodies naar Cakesandpumps’ Cocktail Friday. Deze heerlijke Hugo cocktail heb ik toen met de zomer in mijn hoofd gemaakt, maar hij smaakt ook heerlijk in de winter.
Je kunt Hugo ook in flessen kopen, maar er gaat niets boven een zelfgemaakte cocktail.
Voor de soort Hugo die ik lekker vind, heb je Prosecco, Spa rood of Soda water, Elder Flower likeur en Martini Bianco nodig. De meeste mensen maken de Hugo niet met Martini, maar het geeft een heerlijke smaak, dus gewoon uitproberen!

De hoeveelheid van de ingrediënten in het onderstaande recept zijn in delen. Als ik de cocktail maak, dan gebruik ik altijd een waterkan om te mengen, in plaats van de cocktail meteen in een glas te maken. Dit is veel makkelijker, zeker als je net als ons wel meer van dit drankje drinkt op een avond;-).

Ik gebruik meestal een glas om de hoeveelheden te meten die ik nodig heb. Dit glas is precies 200 ml, waarmee ik dus een kan van 1200 ml Hugo kan maken.

Hugo Cocktail with Martini, recipe on cakesandpump.com

De Hugo is het lekkerste als je het koud drinkt, dus laat de ingrediënten wel even in de koelkast staan of doe wat ijsklontjes in je glas.

Social Media
Als je het leuk vindt om me nog meer te volgen, dan vind je me terug op de volgende Social Media:
Instagram:   cakesandpumps
Facebook:    cakesandpumps
Pinterest:     Cakesandpumps
Twitter:         Cakesandpumps
Tumblr:         cakesandpumps

Als je het leuk vind, kun je mijn Blog ook volgen met Bloglovin. Dit is echt een super makkelijke app en/of pagina, waar je allerlei blogs kunt volgen. Zo weet je heel makkelijk of iemand een blog gepost heeft, en lees je deze wanneer jij zin of tijd hebt. Je kunt me hier vinden onder: Cakes and Pumps

Ik schrijf ook een Blog over interieurstyling en DIY projecten op Goodlives

Hugo Cocktail with Martini, recipe on cakesandpumps.com

 

Cocktail Friday: Hugo Cocktail

Hugo Cocktail gemaakt met Prosecco, Spa rood, Martini en Elderflower likeur
Course Cocktail
Prep Time 15 minuten
Total Time 15 minuten
Servings 6 -7

Ingredients

 • 2 delen Prosecco
 • 1 deel Elderflower Likeur
 • 1 deel Martini Bianco
 • 2 delen Soda water/Spa rood
 • Limoen schijfje
 • Munt blaadjes

Instructions

 1. Het is het lekkerste als alle ingredienten koud zijn, dus doe ze van te voren nog even een poosje in de koelkast
 2. Mix de Prosecco, Elderflower likeur, Martini en het Soda water in een kan van minimaal 1,5 liter.
 3. Vul de glazen met de cocktail mix en daarna een limoen schijfje en een paar mint blaadjes in de mix. Je cocktail is klaar.
 4. Om de cocktail kouder te maken kun je ook een paar ijsklontjes in je glas doen.
 5. Fijn weekend!

 

Mijn Social Media

Mijn andere Blog en websites

Goodlives Interior Blog

Cottonandcandles Hobbyshop

 liefs Claudia

KleinlogoCakesandpumps

(Visited 1.874 times, 1 visits today)

Leave a Comment

%d bloggers like this: