About

Dit Blog over Lifestyle, koken, reizen, restaurants, cocktails en meer wordt geschreven door Claudia. Dit ben ik:
Foto Claudia
Ik ben getrouwd met de Love of my Life Martin (ook wel bekend als M. hier op mijn Blog), en samen hebben we een super cute zoontje Lars (#thelarsman). Met ons gezinnetje hebben we ook een hele drukke, maar super lieve zwarte labrodor Bruno.
We wonen in een never ending opknap project, een huis van voor 1900, wat we al meer dan 15 jaar aan het renoveren zijn. In het begin klusten we heel hard, maar tegenwoordig proberen we elk jaar wat af te maken. Het huis ziet er best wel goed uit, maar om het perfect te krijgen hebben we nog een hele lange kluslijst;-).
Ik ben geen blogger die elke dag stukjes schrijft, daar heb ik simpelweg geen tijd voor. Maar meestal probeer ik elke week wel een Blog te schrijven voor Cakes and Pumps. echter de laatste tijd is het erg rustig op mijn Blog, omdat ik een Master Thesis aan het schrijven ben voor mijn opleiding. Sinds best wel een poosje volg ik de opleiding ” Master in Controlling” op Nyenrode Business university.
En aangezien ik op dit moment eigenlijk wel een af wil gaan studeren heb ik helaas even geen tijd om te bloggen.

Bloggen is ook niet het enige wat ik doe, ik werk voor mijn normale baan als business controller bij Bailey Lights. En daarnaast blog ik ook nog wel eens over ons huis en interieur op Goodlives Interior Blog. En in de rest van mijn vrije tijd probeer ik regelmatig wat te klussen, verzin ik steeds nieuwe DIY projectjes, verkoop ik nog wat hobby materialen op mijn website Cottonandcandles, ben ik gek op koken voor vrienden en voor onszelf, en om de wereld over te reizen. Een aantal jaren zijn we alleen in Europa op vakantie geweest, maar omdat onze zoon nu wat groter begint te worden, wordt het makkelijker om wat verder weg te gaan. Dus aan het begin van 2017 is hij voor het eerst met ons naar een bestemming buiten Europa gereisd, naar Suriname. Ik hoop dat er nog veel mooie reizen met z’n drietjes volgen, waarover ik dan weer leuk kan Bloggen.

De meeste foto’s op dit Blog zijn gemaakt door mijzelf, en indien ze van iemand anders zijn, dan geef ik die persoon daarvoor zijn/haar credits. Wil je foto’s of info van dit Blog gebruiken, vermeld dan a.u.b. de naam en/of link van Cakesandpumps.com.
Vind je het leuk om samen te werken, dan kun je een berichtje sturen via de Contact page rechts boven op mijn Blog.

Meer foto’s en info kun je hier vinden:

Social Media

Mijn andere Blog en websites

Goodlives interior blog

Cottonandcandles Hobbyshop

Kus Claudia
KleinlogoCakesandpumps

Leave a Comment